Салата рукола и кладница

Салата рукола и кладница 1
Цена на продукта: 8,90лв
СЕП: 350гр.

Характеристики на продукта

зелена салата, рукола, гъби кладница, пармезан, балсамова глазура, дресинг 350гр.