Плато Антипасто Делла каза

9bedf1ab-0139-4f52-834b-c6da662ac27d_anti_pasto_della_casa
Цена на продукта: 14,90лв
СЕП: 350гр.

Характеристики на продукта

прошуто, кладница, биволско сирене, маслини, салам чоризо, печена чушка 350гр.